Spiegeltjes 03low
Spiegeltjes 04 low

Miroir Perdu

B00082

Stap binnen in de wereld van reflecties met onze “Miroir Perdu”-collectie. Dit kleine spiegeltje is meer dan functioneel. Het vertelt het verhaal van hergebruik en vernieuwing. Zo is het gemaakt van reststukken van oude deuren die anders verloren zouden zijn gegaan in een container. Het straalt dan ook een unieke charme uit die alleen gevonden kan worden in gerecycleerde schatten.

Dit spiegeltje is ontworpen om opgehangen te worden, met een subtiel smeedijzeren frame dat een vleugje elegantie toevoegt aan elke ruimte.

Met zijn rustieke uitstraling en charmante details voegt dit Miroir Perdu spiegeltje niet alleen een vleugje vintage flair toe aan je interieur. Het draagt het ook bij aan een duurzame toekomst door oude materialen een nieuw leven in te blazen.

We kunnen spiegels op maat maken

Oplage van hetzelfde ontwerp
uniek
Prijs
195€
Levertermijn
beschikbaar
Nummer
B00082
Return to sender
Ben je toe aan iets anders, dan nemen we graag jouw meubel of object terug. Al vanaf 6 maanden na aankoop vergoeden wij de restwaarde. Daarna zorgen wij voor een nieuwe bestemming voor jouw aankoop. We maken het meubel of object opnieuw gebruiksklaar of de materialen worden grondstoffen voor nieuwe objecten en meubelen. Zo werken we samen aan een aarde zonder afval.
Afmetingen
Hoogte 35 cm
Breedte 28 cm
Diepte 3,5 cm

Verstuur een bericht